Hangerlink Extra-Lat Umăr Costum Umerase, Lemn Umerase pentru Haine Dulap Colectare, Finisaj Retro (5 buc/ lot)
Novato

Hangerlink Extra-Lat Umăr Costum Umerase, Lemn Umerase pentru Haine Dulap Colectare, Finisaj Retro (5 buc/ lot)

RON 159.60

El producto está disponible


Gugertree Lemn Extra-Lat Umăr Costum Umerase, Lemn Umerase pentru Haine Dulap Colectare, Finisaj Retro
Acest versatil Gugertree costum umeras este perfect pentru agățat mai mare paltoane, camasi si alte articole dure. Nu numai Extra-lat umăr detine capacitatea de puternic, dar, de asemenea, pot preveni alunecarea. Elegant design conturat pot păstra toate de îmbrăcăminte în formă naturală și fără nici un rid. Un transparent non-alunecare de cauciuc este pe pantaloni bar. Sofisticat stil retro si design practic face un bun venit și accesoriu util pentru orice dulap sau dulap.
De înaltă calitate de Gugertree Solide și durabile, retro finisaj Extra-lat de umăr pentru a preveni îmbrăcăminte care se încadrează în jos un design Elegant pentru agățat tipuri de grele, paltoane, pantaloni, fuste și așa mai departe Non-alunecare cauciucat Pantaloni bar, deține îmbrăcăminte, fără nici cutelor și ridurilor
Culoare naturala de umar larg costum de cuier :
Mahogony culoare de umar larg costum de cuier :
Culoare negru de umar larg costum de cuier :
Face Logo-ul Serviciului de Cuier din Lemn :
Cuier Din Lemn Procesul De Producție :
Cuier Din Lemn Suprafața De Lustruit Manual De Proces :
Întreținere de Cuier din Lemn :
Noastre Atractive : (1) de Înaltă calitate și preț rezonabil (2) putem oferi cel mai bun preț bazat pe condiții egale în China (3), Suntem foarte gravă și vânzători profesioniști,vă asigur că putem avea o cooperare foarte perfect (4) Suntem dispuși să construiască beneficii reciproce pe termen lung și relații de afaceri cu toți clienții Detalii de Contact : Nume : Sandy
Managerul comercial ID : cn1001153091 Cumpărătorii sunt bine ați venit să ne contactați. De Satisfacție a clienților vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Ne-am angajat să o satisfacție de 100% . Plată 1. Plata integrală trebuie să fie plătite în termen de 7 zile de la plasarea comenzii.
2. Vom face livrare de bunuri în termen de 3-5 zile lucrătoare de la primirea de plată.
3.Cumparatorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil.
Transport și Predarea 1 Dacă oferim transport gratuit, comanda va fi livrata prin HONGKONG POST AIR MAIL sau China Post air mail în termen de 14-17 zile. 3. EMS nostru este de preferat metoda de transport maritim de asemenea. Între timp,UPS, DHL,Fedex,TNT sunt disponibile. De asemenea, puteți alege de ei, dar trebuie să adăugăm costul pe prețul de cumpărare.
2. Asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător.
3.Puteți verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin urmărirea NR . Note 1. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare crezi că este necesar. 2. Timpul de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare. 3. În site-ul nostru toate produsele sunt obiect material fotografii, pentru că imaginea mașină, lumină intermitentă, tehnologia de fotografie precum și personal computing demonstrație și deci, pe diverse motive, parțială mărfuri demonstrat culoarea poate cu obiect material anumite aberatiilor cromatice, culori atinge toate materialele obiect. Feedback-ul 1.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut. 2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumesc!

Către proprietăți

Nume De Brand:
Hangerlink
Dimensiune:
L45*H25*T4.5cm
culoare:
Vintage
Material:
Lotus Din Lemn+Mangan Mare Cârlig De Oțel
Cerere:
Costume de afaceri,paltoane
Caracteristică:
Umar larg
Greutate:
0.4kg
Utilizare:
Dulap

Produse din categorie