Aluminiu AV 1200X Microscop de Înaltă Rezoluție portabile endoscop 8-a CONDUS Aplicabile AV Port Monitoare TV LCD,7 Monitor inclus
Novato

Aluminiu AV 1200X Microscop de Înaltă Rezoluție portabile endoscop 8-a CONDUS Aplicabile AV Port Monitoare TV LCD,7 Monitor inclus

RON 390.00
RON 500.00

El producto está disponible


Notă : Acest microscop digital 1200 X mărire cu AV funcționalități introduse direct în televizor. Fără funcția USB nu poate fi clipuri video și fotografii! Caracteristici : plug direct in TV poate fi, sau monitoare, LCD TV cu ecran AV port de intrare dispozitiv de afișare echipamente) utilizate pe scară mai largă și convenabil. Microscop parametri : modul de Ieșire : AV Interfață Video Mărire : 1200 ori Sursa de Lumina : 8 LED-uri reglabile lumini Caracteristici : TV pot fi introduse direct, sau orice cu intrare AV port monitoare, ecrane LCD, televizoare și alte dispozitive de afișare, utilizate pe scară mai largă și convenabil. Aplicatii : Industriale, inspecție, testare componente de calculator, telecomunicații componenta de testare, știința instrumente de predare, cercetare de laborator, analize medicale, Scoala instrumente de cercetare, insecte anatomie / examinare Planta disecție / examinare, verificare a pielii, scalpului verificare, testare textile, bijuterii de inspecție, de colectare / monedă de inspecție, de imprimare de inspecție, citind ajuta. Indicatori de performanță : Senzor : Color CMOS, 1280 x 1024 pixeli chip de Maestru : o nouă generație de ultra-înaltă viteză DSP (hassel, SOC) Obiectiv : 5 G microscop dedicat obiectiv 8 X, M12 Imagistica gama : manual reglabil 10 mm - infinit Imagine Rezolutie : PAL / NTSC Auxiliare sursa de lumina : 8000m L alb LED-uri X 8 Dinamice dimensiunea cadrelor video : 30 f / s Sub 600 De Lux Luminozitate Dinamic Vizualizări : 30 imagini / s Mărire : 400 X (single multipli) Alimentare : DC 5 V Interfata : port Video Dimensiuni : 110 mm (L) X33 mm (OD) Greutate Produs : 390 grame
Despre Livrare :
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.(Cu excepția unor țări și APO / FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
Returnare Și Rambursare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po .
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul (ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Despre Garanție :
1. 12 luni Producătorul modelului de Garanție limitată pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și / sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT .
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Despre Feedback-Ul :
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Către proprietăți

Nume De Brand:
noi aterizare
Conectivitate:
Sistem închis/CCTV cu Fir
Sisteme De Operare Acceptate:
No
Tip:
Camera Video
Lentila (mm):
3.6 mm
De Înaltă Definiție:
1080P(Full-HD)
Stil:
Cutie Aparat Foto

Produse din categorie