2piese DHS 652 (Atac Rapid sau de Spin) Scurt Cosuri afară de Tenis de Masă (Ping pong) de Cauciuc Cu Burete 2015 noua lista de 2.2 mm
Novato

2piese DHS 652 (Atac Rapid sau de Spin) Scurt Cosuri afară de Tenis de Masă (Ping pong) de Cauciuc Cu Burete 2015 noua lista de 2.2 mm

RON 97.24

El producto está disponible

DE 20,15
2 buc DHS 652# Scurt Sâmburi-out de Tenis de Masă de Cauciuc Cu Burete
Special cosuri model conceput pentru a consolida spin
Special intareste frecare de cauciuc. Echipat cu quick-atac burete. Cauciuc poate aduce bate putere prin lama și de a face viteza si spin. 652, aduce progres pentru apropierea de masă-atac juca.
Montate joc : Atac Rapid / Spin
Caracteristică : Viteză + Spin
Control : 9
Spin : 10
Viteză : 11
Cauciuc culoare : 1 Rosu + 1 Negru vă Rugăm să rețineți : 2 rosii sau 2 negru sunt de asemenea disponibile, dacă doriți 2 rosii sau 2 negru, te rog, lasă-mă să știu în avans, atunci când veți plăti pentru cauciuc, în caz contrar voi trimite 1 rosu si 1 negru de la tine în curând.
Pretul este pentru DOUA cauciucuri cu burete.
Dacă aveți cereri speciale despre burete de culoare, grosime burete sau un burete de duritate, vă rugăm să contactați-mă înainte de a licita la produs.
După ce a confirma cererea dvs. puteți cumpăra, dar vă rugăm să asigurați-mesajul de cerere pentru mine atunci când cumpără, multumesc!
Pentru că acțiunile noastre se schimbă în fiecare minut, dacă există orice întrebare, vă va contacta înainte de expediere.

Către proprietăți

Numărul De Model:
652#
Greutate:
Center Focus (All-round Methods)
Plinta Strat Numărul:
cauciuc cu burete
Cauciuc:
Scurt Cosuri Afară
Prindere Înseamnă:
cauciuc cu burete
jos:
cauciuc cu burete
Magazin numărul:
SX0004005

Produse din categorie