De bună calitate, moale Crep de Mătase pentru bărbați și femei batiste de buzunar,Crizantema de design,vintage de buzunar pătrat,cel mai bun cadou pentru un prieten
Novato

De bună calitate, moale Crep de Mătase pentru bărbați și femei batiste de buzunar,Crizantema de design,vintage de buzunar pătrat,cel mai bun cadou pentru un prieten

RON 43.00
RON 46.00

El producto está disponible


Caracteristică :
Tesatura : 100% Bumbac Demension : 53*53cm
Plata Escrow. Vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare cu privire la modul de a plăti sau orice întrebări cu privire la plată.
Transportul nu Suntem responsabili pentru undeliverable adresa. Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită. Elementul va fi trimisă în termen de 24-48 de ore după clară de plată (cu excepția week-end și de vacanță). Ora de sosire :
1. Aerul e-Mail : 15-30 de zile
2. EMS : 5-10 zile, Ocazional, poate întârzia din cauza ta locală Client clearance-ul. Dacă nu sa produs după 30 de zile, vă rugăm să contactați-ne pentru a-l rezolve. Noi nu oferim combina transportul maritim. Noi nu suntem responsabili pentru taxe sau impozite din țara dumneavoastră.
Înapoi 1 An de Garanție, suma Licitată în încrederea! Toate elementele sunt 100% de Brand Nou. Toate elementele au fost testate înainte de expediere. Putem schimba elementul în termen de 30 de zile după ce ați primit-o, dacă este defect. Revenit element trebuie să aibă toate ambalajele originale si accesorii cu Aprobarea Cod de Retur. Cumparatorul este responsabil pentru returnarea costurile de transport. Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri. Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat. Aceasta poate dura până la 3 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.
Altele TOATE produsele vor fi ambalate Fără cutie de vânzare cu amănuntul. Ne străduim pentru a câștiga 100% perfect "de Cinci Stele" scoruri de la tine. Steaua-scorurile sunt foarte importante pentru noi. Dacă nimic despre tranzacție nu a satisface așteptările dumneavoastră. Vă RUGĂM SĂ NE cunoaștem ȘI să NE DEA POSIBILITATEA DE A FACE LUCRURILE CHIAR înainte de a pleca feedback-ul.

Către proprietăți

culoare:
negru, rosu, albastru, maro
Numărul De Model:
LY1010
Nume De Brand:
ZHONGYIJIATIMELY
Technics:
Țesute
Gen:
Bărbați
Material:
100% Bumbac
Model:
Tipărite
Stil:
Crizantema de design

Produse din categorie