Suportul de aspirație Ceașcă cu Camera Sport Incarcator Auto pentru SJ Serie de Acțiuni Camera SJ4000/SJ3000 / SJ2000 / SJ1000 Monta Accesorii
Novato

Suportul de aspirație Ceașcă cu Camera Sport Incarcator Auto pentru SJ Serie de Acțiuni Camera SJ4000/SJ3000 / SJ2000 / SJ1000 Monta Accesorii

RON 27.00
RON 43.96

El producto está disponible


Ventuza Suportului
1. De Brand nou și de înaltă calitate.
2. Corpul principal este Plastic ABS, Șurubul parte este din Metal
3. Perfect Compatibil cu seria SJ (SJ1000, SJ2000, SJ3000, SJ4000) camera de acțiune.
4. Cu un cap pivotant la 180 de grade si tilt de acțiune, acesta este un instrument esențial pentru oricine uitam sau fotografierea subiectului din vehiculul lor și nu se agită.
5. Puternic de aspirare face fixarea în siguranță la geamul mașinii, tabloul de bord sau de acoperiș.
6. Diametrul ventuzei este de aproximativ 2.1 inch pentru a se asigura camera de securitate
Încărcător De Mașină
1. De Brand nou și de înaltă calitate.
2. Lungime cablu : 6 picioare (lungime cablu îndeplinește speciale necesită)
3. Interfata USB : Micro USB
4. Intrare : DC12 V-24 V
5. Ieșire : DC 5 V-1000m A

1. Ne va livra toate puluz brand de produse în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat. 2. Dacă nepoliticos Poștă că colet deteriorat, cumpărătorul ar trebui să ceară pentru Post Office plătească pierdut, nu ne asumăm responsabilitatea deplină. Cum ar fi accidente, intarzieri, vamale, cumpărătorul ar trebui să plătească taxe suplimentare. 3. Dacă aveți nevoie de a declara bunurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați înainte de a transfera bani.
12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
1. Vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv dacă vă simțiți noastră de produse și servicii este ok, sistemul nostru va face același lucru pentru tine în mod automat. 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom rezolva problema cat mai repede posibil.
Viața constă în mișcări. Joaca-zona ta. PULUZ este o fiabile și de încredere brand. PULUZ se concentreze pe proiectarea, fabricarea, comercializarea și livrarea de accesorii aparat de fotografiat, cum ar fi camera cage, stabilizator handheld, grip baterie, trepied, studio foto, accesorii și așa mai departe. Avem propriul nostru fabricarea linii. Puternic suport tehnic și calitatea produselor sunt garantate.

Către proprietăți

Pachet:
Da
Tip:
Mini Trepied / Usoare
Nume De Brand:
PULUZ
Utilizarea:
Aparat De Fotografiat Digital
Numărul De Model:
sj4000
Material:
Plastic ABS

Produse din categorie